Лімітована колекція подушок

Колись наші предки спали на сінниках – матрацах з сіна. Як діти, так і дорослі мали міцний імунітет завдяки ароматерапевтичним властивостям різних трав.

Spoonki втілює цю стародавню мудрість у життя в лімітованій серії аромаподушок, що вміщують молоді та пахучі Карпатські трави, заготовлені цієї весни ще до цвітіння, щоб запобігти алергії.

Розмір подушки: 25*25 см
Склад матеріалів: 100% бавовна
Суміш: райграс, мʼята, Іван чай та меліса.

Вартість:

Райграс має приємний запах сіна, який доповнюють нотки м’яти та меліси. Ця молода трава дуже важко сушиться, тому її треба багато днів збирати, а потім знову розкидати на сонці. А в кінці ставиться на банти – спеціальне місце під стріхою, де добре продуває вітер.

Коли ваша дитина притискається до ароматичної подушки, її охоплює заспокійлива сутність природи, що створює безтурботну та спокійну атмосферу. Ароматерапевтичні властивості трав сприяють розслабленню, знімають напругу та забезпечують міцний сон.

Аромаподушка Spoonki – це запах трав, не виходячи з дому. Це зміцнення імунітету, розслаблення та заспокоєння.

Маємо обмежену кількість екземплярів! Не відкладайте рішення про покупку на завтра – напишіть нам в коментарях просто зараз, і ми зробимо максимум для того, щоб Ваші діти мали якісний та здоровий сон.